tisdag 5 april 2011

Nu börjar det likna nåt!

Det har känts som om det inte har hänt så mycket i huset på ett tag. Men hantverkarna har gjort en massa saker som inte riktigt syns förrän nu. För några veckor sedan var det provtryckning för att kolla att det var tätt o det var bra resultat, får hoppas att det inte är för tätt bara....

Vi har snackat ganska mycket med elektrikern om hur spotar ska sitta och var alla lysknappar ska vara. vi var inne på att ha någon form av styrning så att vi kunde sätta på städbelysning eller kvällsbelysning med en knapp men det får vi nu göra "för hand". Hål finns i taket för våra fina dubbelspotar från Maxel och en sladd i köket för en cool lampa på arm från Jieldé. 

Målaren har jag träffat ett par gånger för att diskutera vitfärg. Det är faktiskt han som har insisterat på att vi ska komma dit och välja vilken vit eller kanske åka till Alvik för att titta på deras fem olika nyanser!!!! Ta den du brukar ta säger jag bara men han vill inte lyssna, nåja ett snäpp ljusare än Stockholmsvitt är nu bestämt. 

Vi har länge funderat på när taket ska bli färdigt men nu är det på god väg, takpannor på och hängrännor lika så. Entrétaket ritades dit i all hast inför andra omgången av bygglovsförhandlingarna och var kanske inte helt genomtänkt så det ska bli intressant att se hur det kommer att se ut. 

Nedan följer lite bilder som maken tog härom dan.


Entrétak inte helt färdigt


Takpannor och takfönster

Vardagsrummet

Vardagsrum med vy mot köket

Kontoret

Groventré

Badrum med isolering i bastun o stege på toa

Vy från kök mot matplats

Vindsvåning

Utgång till balkong

Extrarum, vindsvåning


Walk-in-closet

Allrum nedre plan

Barnens lekrum

Barnens sovrum

Inga kommentarer: